Vessem 1 – Acht 1 1 – 1

Klik hier voor een verslag met foto’s.

Vessem – Acht is een speciale wedstrijd, na afloop plakken de spelers en supporters van beide verenigingen er
altijd een gezellige 3e helft aan vast. Op het veld was er ook sprake van een sportieve wedstrijd. Acht was
gedurende de 1e helft de betere ploeg, Vessem knokte zich na rust terug in de wedstrijd. Een winnaar kwam
er niet, beide ploegen moesten met 1 punt genoegen nemen.
Op een moeilijk bespeelbaar veld bepaalde Acht het spel en kwam het in de 20e minuut op een 0-1
voorsprong. Een voorzet van Bart van den Hurk werd door Roy Roestenburg ingekopt, de doelman van
Vessem keerde deze inzet maar de rebound werd alsnog door Roy Roestenburg ingeschoten. Vessem was
even later dicht bij de gelijkmaker maar de bal werd na een scrimmage dicht voor het doel van Acht van de lijn
gehaald. Indy Wouterse had Acht op een 0-2 voorsprong kunnen brengen. Na een prima individuele actie zag
hij zijn schot echter net voorlangs gaan.
Na de rust een ander wedstrijdbeeld, Vessem won in deze fase de meeste duels en kreeg hierdoor aanvallend
ook meer mogelijkheden. Na slordig balverlies van Acht werd aan de rechterkant een aanvaller van Vessem
weggestuurd. De uitlopende doelman Mark van der Heijden kwam te laat en greep naast de bal waarbij de
aanvaller van Vessem ten val kwam. Strafschop constateerde scheidsrechter Joost Simons. Door deze benutte
strafschop bracht Vessem de stand op 1-1.
Beide ploegen speelden in de slotfase voor de volle winst. Acht was er 2x dichtbij via 2 vrije trappen van Robin Bloks maar de keeper van Vessem tikte tot 2x toe de bal uit zijn doel. Indy Wouterse kreeg een pass van Shentley Mathilda niet voldoende onder controle om te kunnen scoren. Ook werd er ook nog een zuiver doelpunt van Bart van den Hurk afgekeurd wegens buitenspel.
Eindstand: 1-1.
Komende zondag speelt Acht opnieuw een uitwedstrijd dan tegen BES. Deze wedstrijd begint om 14.00 uur.
Acht speelde vandaag met speciale banden “samen sterk #THOMSHOPE4LIFE”

Super Sunday 7 april

Zondag 7 april is het weer Super Sunday. Na afloop van de wedstrijd Acht – Hoogeloon wordt het weer feest in de kantine. Een DJ, lekkere hapjes en diverse spelletjes zullen weer zorgen voor een geweldige sfeer. Nu maar hopen dat de mannen van het 1e een overwinning boeken en […]

In maart is er op alle donderdagavonden tussen 22 en 23 uur een happy hour. Alle biertjes 2 voor de prijs van 1!

Turbo 2000 Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Hesta Wijkman PHC Elk Aannemersbedrijf van Rijswijck Bubbelkoning Coolworld Heatworld SRP ZUID BV