Hulsel – Acht 1-3

In Hulsel behaalde Acht haar 3e overwinning op rij. De hekkensluiter kwam na de 0-1 nog even terug in de wedstrijd door een benutte strafschop maar na rust stelde Acht orde op zaken door nog 2 keer te scoren. De Raven verloor hierdoor steeg Acht naar de 3e plaats op de ranglijst.

Indy Wouterse had binnen één minuut spelen de openingstreffer op zijn schoen liggen. Hij draaide knap weg bij zijn tegenstander en creëerde hierdoor een prima schietkans maar de bal verdween diagonaal voorlangs het doel. Acht was de ploeg die het initiatief nam en veelvuldig ten aanval trok. In de 13e minuut schoot Sander van den Heuvel een afgeslagen hoekschop van Shentley Mathilda op doel, Roy Roestenburg veranderde onderweg de bal bewust van richting hierdoor stond de doelman van Hulsel op het verkeerde been en kwam Acht op een 0-1 voorsprong. Al snel (binnen 5 minuten) was het weer gelijk: Mark van der Heijden veroorzaakte onnodig een strafschop, deze werd door Stef Rooijmans ingeschoten: 1-1. Indy Wouterse had geen geluk bij een kopbal uit een vrije trap van Robertino Geerings en even later was het Robertino Geerings zelf die de bal uit een pass van Melvin van der Groen prima aannam en direct op doel volleerde. De doelman van Hulsel stopte deze inzet en zo bleef de stand tot aan de rust 1-1.

Hulsel Acht

Roy Roestenburg was in de wedstrijd tegen v.v. Hulsel goed voor 2 doelpunten.

In de 2e helft liet Acht de bal sneller rondgaan waardoor er meer ruimte ontstond op de vleugels. Eerst trof Roy Roestenburg van dichtbij nog de lat maar in de 58e minuut werd hij door Indy Wouterse aangespeeld, kapte hij een verdediger van Hulsel uit en schoot hij de bal vervolgens achter de doelman: 1-2.  Buiten enkele counters en wat hoge ballen was Hulsel niet in staat echt gevaarlijk te worden. In de slotfase veroverde Melvin van der Groen rond de middenlijn de bal, speelde Sander van den Heuvel in die vanaf 10 meter over de middenlijn de ver voor zijn doel staande doelman van Hulsel verschalkte. Met deze prachtige bekeken treffer besliste Sander van den Heuvel de wedstrijd definitief.

Acht kan opnieuw 3 punten bijschrijven en hopelijk dit goede gevoel meenemen naar de volgende wedstrijd: zondag 7 mei speelt Acht een thuiswedstrijd tegen v.v. Vessem.

 

Trainingen maandag 11 december

Alle trainingen voor vanavond zijn afgelast!

Lees meer

Tonpraten compleet uitverkocht!

De tonpratersavonden zijn compleet uitverkocht. Degene die kaartjes hebben aangeschaft en nog niet in het bezit zijn van deze kaartjes verzoek ik even contact op te nemen met Mart de Ruijter 06-18608739.

Lees meer

Achtse Embassy 2018

Zaterdag 20 januari wordt er weer gestreden om de felbegeerde Achtse Embassy 2018. Deelnemers (max. 30 personen) kunnen zich vanaf heden inschrijven. Hoe dat kan? Klik daarvoor hier dan ziet u daaromtrent nadere informatie.

Lees meer
 

Hoofdsponsor

M Heezen BV M Heezen BV M Heezen BV

Partners

De lage landen Hof van Brabant Televak centers PSV Fanstore De Mispelhoef Bakermans Philips Wero Best Band Labro verpakkingen Van der Steen Schoonmaakbedrij

SterSponsors

Turbo 2000 De drankenhandel De Vondel & Partners Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Vogels Hesta Wijkman FT Beton Femia Gordijnenatelier Aannemersbedrijf van Rijswijck Escape Hunt