Hapert – Acht 3 – 1

Klik hier voor het verslag met foto.

Het verschil tussen spelen op kunstgras en het spelen op een mooie droge grasmat valt best mee.
Echter op een regenachtige dag als er ’s ochtends al een wedstrijd op gespeeld is dan veranderd een
natuurgrasmat vaak snel in een blubberige substantie. Het verschil is dan vele malen groter zeker als
je niet het juiste schoeisel draagt. De spelers van Acht ondervonden dit afgelopen zondag in de
wedstrijd tegen koploper Hapert. Het was glibberen en glijden, veel spelers hadden moeite om goed
op de been te blijven, Hapert trok de wedstrijd binnen 2 minuten naar zich toe en won uiteindelijk
verdiend met 3-1.
De eerste 30 minuten was Acht nog wel de ploeg die het meeste balbezit had, het drong Hapert
terug op eigen helft en was gevaarlijk via enkele aanvallen over de vleugels. Een kopbal van Sander
van den Heuvel ging over en schoten van Robertino Geerings en Melvin van der Groen werden door
de doelman van Hapert tot hoekschop verwerkt. Ook een stiftbal van Shentley van Mathilda trof net
geen doel. In de 30e en 32e minuut kreeg Acht de deksel op haar neus. Binnen 2 minuten moest het 2
tegentreffers incasseren. Slordig balverlies aan de zijlijn werd via een steekbal door het centrum
direct afgestraft en een terug gekopte bal uit een spelhervatting verdween met een volley achter
doelman Mark van der Heijden. Deze dreun kwam hard aan, aangeslagen zocht Acht met een 2-0
achterstand de kleedkamers op.
Na rust nam Acht risico om de aansluitingstreffer te realiseren. Shentley Mathilda kwam binnen 2
minuten vrij voor de keeper maar half uitglijdend raakte hij de bal niet goed. Indy Wouterse had te
veel tijd nodig om een voorzet van Daniël Verkerk binnen het strafschopgebied af te ronden. Aan de
andere kant was het doelman Mark van der Heijden die met verschillende reddingen een 3 e treffer
van Hapert voorkwam. In de 75e minuut was het invaller Roy Roestenburg die profiteerde van een
glijpartij van een van de centrale verdedigers van Hapert. Met een bekeken schuiver bracht hij Acht
terug in de wedstrijd 2-1. Acht probeerde in het laatste kwartier geforceerd de gelijkmaker te
produceren. Het zware veld had bij veel spelers zijn tol geëist en daardoor waren de ruimtes groot en
golfde het spel op en neer. Echte kansen werden er niet meer gecreëerd en in blessuretijd counterde
Hapert zelfs naar 3-1. Acht blijft door deze nederlaag steken op de 3e plaats en moet de komende
wedstrijden de achtervolging inzetten op de koplopers.
Komend weekend is er geen competitievoetbal. Acht speelt haar volgende competitiewedstrijd op
zondag 26 november thuis tegen v.v. Hulsel.

Super Sunday 7 april

Zondag 7 april is het weer Super Sunday. Na afloop van de wedstrijd Acht – Hoogeloon wordt het weer feest in de kantine. Een DJ, lekkere hapjes en diverse spelletjes zullen weer zorgen voor een geweldige sfeer. Nu maar hopen dat de mannen van het 1e een overwinning boeken en […]

In maart is er op alle donderdagavonden tussen 22 en 23 uur een happy hour. Alle biertjes 2 voor de prijs van 1!

Turbo 2000 Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Hesta Wijkman PHC Elk Aannemersbedrijf van Rijswijck Bubbelkoning Coolworld Heatworld SRP ZUID BV