De Weebosch – Acht 0 – 3

Klik hier voor het verslag met foto’s.

Na een reeks van mindere resultaten herpakte Acht zich in De Weebosch. Na een ruststand van 0-2 liep Acht in de 2e helft uit naar een 0-3 overwinning. Door deze overwinning verzekerde Acht zich definitief van een langer verblijf in minimaal de 4e klasse. Via de nacompetitie is nu nog promotie naar de 3e klasse mogelijk.
Acht was in de beginfase de ploeg die het spel bepaalde. In de 13e minuut van de wedstrijd kopte Max Wijgergangs de 0-1, uit een voorzet van Sander van de Heuvel, achter de doelman van De Weebosch. Na deze treffer moest De Weebosch wat meer naar voren gaan spelen hierdoor kreeg Acht meer ruimte om te voetballen. Vlak voor rust kwam Acht op een 0-2 voorsprong. Een inworp werd door Max Wijgergangs teruggelegd op Sander van de Heuvel die Roy Roestenburg bereikte. Uit de draai schoot Roy Roestenburg de 0-2 ruststand op het scorebord.
Een kwartier na rust werd Sid Pelle aan de linkerkant vrijgespeeld. Na een rush richting de achterlijn liet Sid een strakke voorzet los. Deze voorzet bood Max Wijgergangs een niet te missen mogelijkheid. Van dichtbij tikte Max de bal in het doel en bracht Acht hiermee op een 0-3 voorsprong. Hiermee was de wedstrijd is vroeg stadium al definitief beslist.
Mark van de Heijden stopte in de slotfase nog een strafschop van De Weebosch en Acht liet zelf nog een paar mogelijkheden onbenut hierdoor eindigde de wedstrijd in een terechte 0-3 overwinning voor Acht.
De Raven verzekerde zich dit weekend van de 2e periodetitel door met 1-4 te winnen van SDO’39. Zondag speelt Acht een thuiswedstrijd tegen de nummer 2 van de ranglijst Hapert.

Pitch je voetbaldroom!

Van donderdag 16 november tot en met zaterdag 9 december hebben amateurvoetballers de mogelijkheid om de ultieme voetbaldroom van hun team of club te delen met ING. Zes voetbalteams van zes verschillende voetbalclubs in Nederland zien tijdens de campagne ‘Pitch je voetbaldroom’ hun droom daadwerkelijk uitkomen. Met het verwezenlijken van […]

Lees meer

Achtse Embassy 2018

Zaterdag 20 januari wordt er weer gestreden om de felbegeerde Achtse Embassy 2018. Deelnemers (max. 30 personen) kunnen zich vanaf heden inschrijven. Hoe dat kan? Klik daarvoor hier dan ziet u daaromtrent nadere informatie.

Lees meer

Nieuwjaarsreceptie

Zondag 7 januari is het weer zover. We gaan dan weer proosten op het Nieuwe jaar 2018. Iedereen is welkom. Er worden diverse personen gehuldigd en in het zonnetje gezet. We rekenen op een grote opkomst, zodat het zoals gebruikelijk weer een leuke middag wordt. Tot de 7e januari. Klik […]

Lees meer
 

Hoofdsponsor

M Heezen BV M Heezen BV M Heezen BV

Partners

De lage landen Hof van Brabant Televak centers PSV Fanstore De Mispelhoef Bakermans Philips Wero Best Band Labro verpakkingen Van der Steen Schoonmaakbedrij

SterSponsors

Turbo 2000 De drankenhandel De Vondel & Partners Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Vogels Hesta Wijkman FT Beton Femia Gordijnenatelier Aannemersbedrijf van Rijswijck Escape Hunt