Acht – HMVV 4 – 0

Klik hier voor het verslag met foto’s.

Een ezel stoot zich geen 2 keer aan dezelfde steen. Opnieuw kwam Acht afgelopen zondag op een comfortabele
2-0 voorsprong. HMVV voerde na de rust de druk op maar in tegenstelling tot een week geleden (ZSC) liet Acht
de tegenstander dit keer niet terugkomen in de wedstrijd. Acht scoorde zelf nog 2 keer en won uiteindelijk verdiend met 4-0.
De 1 e kans was voor HMVV maar doelman Mark van der Heijden, die een goede wedstrijd keepte, tikte een afstandsschot tot hoekschop. Acht kreeg ook kansjes: Shentley Mathilda was zijn tegenstander vaak te snel af maar bereikte in de beginfase zijn medespelers voor de goal niet. In de 14e minuut opende Niek Broeders met een kopbal op aangeven van Robertino Geerings de score. Roy Roestenburg herhaalde deze acti e in de 30e minuut en zo zochten beide ploegen met een 2-0 stand de kleedkamers op.
Het was opnieuw doelman Mark van der Heijden die direct na rust voorkwam dat HMVV kon terugkomen in de wedstrijd. Een gevaarlijk schot van een HMVV middenvelder werd onschadelijk gemaakt. HMVV was duidelijk op zoek naar de aansluitingstreffer maar het middenveld van Acht met Niek Broeders, Melvin van der Groen en Robertino Geerings voetbalde zich hier knap onderuit. Daniël Verkerk vond aan de rechterkant Shentley Mathilda en diens voorzet werd in de 69e minuut door Roy Roestenburg binnengetikt. HMVV raakte nog een keer de lat en liet een mogelijkheid dicht voor het doel onbenut. Verder stond de verdediging van Acht, onder leiding van Bart van den Hurk als een huis. Acht kreeg steeds meer ruimte en ging hier goed mee om. Niek Broeders stuurde Shentley Mathilda alleen op de keeper af. Het schot werd door de doelman van HMVV gekeerd maar Roy Roestenburg was er als de kippen bij om zijn 3e treffer van de middag te maken.
In de slotfase mochten nog 2 A-jeugdspelers hun debuut maken in de hoofdmacht van Acht. Jeremy Bartels en Paul Holthuizen gaven direct hun visitekaartje af. Jeremy Bartels was zelfs nog dicht bij een treffer of assist.
Na een panna bij zijn directe tegenstander gaf hij een harde lage diagonale voorzet. De ingevallen Max Wijgergangs en Roy Roestenburg kwamen beide een teenlengte te kort om de bal in te tikken . Uiteindelijk rolde de bal rakelings naast de 2e paal over de achterlijn. Na 90 minuten gaf de foutloos acterende scheidsrechter Manuhutu het eindsignaal. Een keurige 4-0 overwinning was een feit en omdat de concurrentie punten verspeelde stijgt Acht naar de 2e plaats op de ranglijst. Komende zondag speelt Acht een uitwedstrijd in Hoogeloon.

Super Sunday 7 april

Zondag 7 april is het weer Super Sunday. Na afloop van de wedstrijd Acht – Hoogeloon wordt het weer feest in de kantine. Een DJ, lekkere hapjes en diverse spelletjes zullen weer zorgen voor een geweldige sfeer. Nu maar hopen dat de mannen van het 1e een overwinning boeken en […]

In maart is er op alle donderdagavonden tussen 22 en 23 uur een happy hour. Alle biertjes 2 voor de prijs van 1!

Turbo 2000 Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Hesta Wijkman PHC Elk Aannemersbedrijf van Rijswijck Bubbelkoning Coolworld Heatworld SRP ZUID BV