Acht 1 – ZSC 1 4 – 1

Klik hier voor het verslag met een foto.

Acht moest het afgelopen zondag opnemen tegen ZSC uit Westerhoven. In de uitwedstrijd kwamen
de spelers uit Acht destijds met een 2-2 gelijkspel nog goed weg. Deze keer was het een ander
verhaal, Acht overklaste ZSC en won uiteindelijk afgetekend met 4-1.

In de 14e minuut onderschepte Indy Wouterse de bal rond de middenlijn en ging op snelheid langs
zijn tegenstander richting de achterlijn. Zijn strakke lage voorzet werd door Shentley Mathilda bij de
2e paal keurig afgerond. Acht speelde met veel druk naar voren en maakte het ZSC moeilijk in de
opbouw. Hierdoor kwam het steeds snel in balbezit en kreeg het veel kansen. Melvin van der Groen
zag een afstandsschot tot hoekschop worden verwerkt en Roy Roestenburg raakte een voorzet van
Rick Loomans onvoldoende hierdoor bleef het 1-0. ZSC kon geen vuist maken en was amper op de
helft van Acht te vinden. Vlak voor rust besliste Acht binnen 3 minuten de wedstrijd. Niek Broeders
vond bij de 2e paal Bart van den Hurk die de bal controleerde en met rechts in de verre kruising liet
draaien: 2-0. Twee minuten later was het opnieuw raak. Shentley Mathilda gaf een voorzet richting
Roy Roestenburg die zag op zijn beurt Robertino Geerings vrij staan bij de paal. Robertino wist wel
raad met deze mogelijkheid en bepaalde de ruststand op 3-0.

Na rust hetzelfde wedstrijdbeeld. Acht heerste en had veel balbezit, het leek wel of ZSC zich al bij een
nederlaag had neergelegd. In de 50e minuut vond Robin Bloks met een diepe bal de richting het doel
lopende Indy Wouterse. De inzet van Indy werd nog door de doelman gekeerd maar Roy
Roestenburg was er als de kippen bij om zijn 10e competitiedoelpunt binnen te schieten. Shentley
Mathilda kreeg hierna nog 2 mogelijkheden om de scoren verder uit te breiden. Een kopbal uit een
voorzet van Robertino Geerings belandde echter in het zijnet en een volley na een doorkopbal van
Sander van den Heuvel ging rakelings naast. Ook invaller en jeugdspeler Jeremy Bartels had geen
geluk. Bij zijn 1e balcontact middels een kopbal hobbelde de bal over de uitlopende doelman van ZSC
maar ook 10 centimeter naast het doel. In de slotfase kon ZSC uit een van de spaarzame
mogelijkheden nog wel de eer redden en hierdoor werd de eindstand op 4-1 bepaald.
Hapert, BES, De Raven en Acht gaan in deze klasse bepalen wie er kampioen gaat worden. Acht
speelt op zondag 5 maart haar eerstvolgende competitiewedstrijd uit tegen De Raven. Belangrijk
dus!

Super Sunday 7 april

Zondag 7 april is het weer Super Sunday. Na afloop van de wedstrijd Acht – Hoogeloon wordt het weer feest in de kantine. Een DJ, lekkere hapjes en diverse spelletjes zullen weer zorgen voor een geweldige sfeer. Nu maar hopen dat de mannen van het 1e een overwinning boeken en […]

In maart is er op alle donderdagavonden tussen 22 en 23 uur een happy hour. Alle biertjes 2 voor de prijs van 1!

Turbo 2000 Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Hesta Wijkman PHC Elk Aannemersbedrijf van Rijswijck Bubbelkoning Coolworld Heatworld SRP ZUID BV