Acht 1 – SBC 1 1 – 2

Voor een verslag met foto’s klik hier.

Acht heeft een valse start gemaakt tijdens het hervatten van de competitie na de winterstop. De wedstrijd afgelopen week tegen Keldonk werd nog afgelast maar afgelopen zondag kwam SBC uit Son en Breugel op bezoek. Er ontstond een gevecht waarin beide ploegen weinig voor elkaar onderdeden maar waarin SBC als gelukkigste met 1-2 aan het langste eind trok.
In de beginfase troefde SBC Acht op 2 momenten zeer effectief af. Na amper 6 minuten bij een vrije trap op de achterlijn kon de bal bij de 1 e paal vrij worden ingekopt dat betekende 0-1. Later in de 18e minuut was het opnieuw raak toen een foutieve terugspeelbal genadeloos werd afgestraft 0-2. Acht kreeg een mogelijkheid nadat Melvin van der Groen onderuit werd gehaald op rand 16 meter. De vrij trap van Sander van den Heuvel werd echter door de doelman van SBC gestopt. Even later werd een inzet van Pieter van Kemenade bij een hoekschop van de lijn gehaald. SBC leunde verder op de 0-2 voorsprong en probeerde via de counter gevaarlijk te zijn. De Ruststand was 0-2.
In de 2e helft was het Acht dat het spelbeeld bepaalde. Toch kreeg SBC de beste mogelijkheid. Terwijl scheidsrechter van Laarhoven in de 16m van SBC een handsbal wegwuifde, wees hij in de 53 e minuut in eenzelfde geval wel naar de stip. Dirk van Eck van SBC schoot vanaf 11 meter op de paal en hierdoor bleef Acht in de wedstrijd. Door het inbrengen van de kopsterke Max Wijgergangs en het hanteren van de lange bal kon Acht aanvallend meer afdwingen. In de 63e minuut bereikte een voorzet van Shentley Mathilda spits Max Wijgergangs die de bal prima aannam maar net naast schoot. Een kwartier later was het wel raak; een strak ingespeelde bal werd door Max Wijgergangs teruggelegd op de inlopende Paul Holthuizen die de bal hoog in het dak van het doel schoot. Hierdoor was de aansluitingstreffer een feit (1 -2). Gedurende de laatste 10 minuten van de wedstrijd probeerde Acht het wel maar de verdediging van SBC bleek degelijk en gaf niets meer weg. Zo moest Acht in SBC vandaag haar meerdere erkennen. In het weekend na carnaval staat er voor Acht een inhaalwedstrijd op het programma: 18 februari vv Boskant – Acht aanvang 14.30 uur.

Super Sunday 7 april

Zondag 7 april is het weer Super Sunday. Na afloop van de wedstrijd Acht – Hoogeloon wordt het weer feest in de kantine. Een DJ, lekkere hapjes en diverse spelletjes zullen weer zorgen voor een geweldige sfeer. Nu maar hopen dat de mannen van het 1e een overwinning boeken en […]

In maart is er op alle donderdagavonden tussen 22 en 23 uur een happy hour. Alle biertjes 2 voor de prijs van 1!

Turbo 2000 Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Hesta Wijkman PHC Elk Aannemersbedrijf van Rijswijck Bubbelkoning Coolworld Heatworld SRP ZUID BV