Acht 1 – Mariahout 1 2 – 1

Klik hier voor een verslag met foto’s.

Competitievoetbal op 1e paasdag is dit seizoen ingevoerd door de KNVB. Acht was zo afgelopen zondag 1 april de gastheer voor de voetballers uit Mariahout. Acht mag door de 2-1 overwinning nog een beetje naar boven kijken en blijft in de race voor de 3e periodetitel voor Mariahout is het seizoen nu al gespeeld.

Acht nam in deze wedstrijd het initiatief en had de bal vaak in de ploeg. Mariahout speelde compact en probeerde te profiteren van momenten dat Acht slordig was in de passing. In de 13e minuut werd de bal over de linkerflank diep gespeeld op Paul Holthuizen, diens strakke voorzet werd door Melvin van der Groen ingeschoten maar op de lijn werd de bal geblokt door een verdediger van Mariahout. Ook de sterk spelende Indy Wouterse zag een inzet geblokt worden, uit een hoekschop van Shentley Mathilda ontving hij de bal bij de 2e paal maar trof zijn schot geen doel. Toch was het vlak voor de rust wel raak. Terwijl de bal werd ingespeeld op spits Max Wijgergangs was Niek Broeders al vertrokken. Max kaatste de bal op Melvin van der Groen en die bediende Niek Broeders in de loop, direct vrij voor het doel. Niek tikte de bal langs de doelman van Mariahout en bracht de stand op 1 -0.

Via een kopbal uit een voorzet over hun linkerkant kwam Mariahout in de 54e minuut tegen de verhouding in op 1 -1. Door dit tegendoelpunt zocht Acht nog meer de aanval en werd er met Roy Roestenburg een extra aanvaller binnen de lijnen gebracht. Roy had amper 10 minuten nodig om het net te vinden. In de 82e minuut passeerde Indy Wouterse 2 tegenstanders van Mariahout en speelde vervolgens de bal vanaf de achterlijn terug richting 16 meter lijn. Roy Roestenburg nam de bal aan en knalde deze onhoudbaar in de kruising. Door deze mooie treffer kwam Acht op een 2-1 voorsprong en won het de wedstrijd. Met deze overwinning nam Acht revanche op de misstap van afgelopen zondag en laat het zien zeker nog iets van dit seizoen te willen maken.

Super Sunday 7 april

Zondag 7 april is het weer Super Sunday. Na afloop van de wedstrijd Acht – Hoogeloon wordt het weer feest in de kantine. Een DJ, lekkere hapjes en diverse spelletjes zullen weer zorgen voor een geweldige sfeer. Nu maar hopen dat de mannen van het 1e een overwinning boeken en […]

In maart is er op alle donderdagavonden tussen 22 en 23 uur een happy hour. Alle biertjes 2 voor de prijs van 1!

Turbo 2000 Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Hesta Wijkman PHC Elk Aannemersbedrijf van Rijswijck Bubbelkoning Coolworld Heatworld SRP ZUID BV