Acht 1 – ELI 1 1 – 1

Voor een verslag met foto klik hier.

In de laatste competitiewedstrijd van het kalenderjaar 2017 moest Acht optreden als
gastheer voor de voetballers van ELI uit Lieshout. Deze wedstrijd tussen de 2
middenmoters van de 4e klasse 4G bleef tot de laatste minuut spannend en eindigde
uiteindelijk in een 1-1 gelijkspel.

Nadat Lex Vincken een kopbal door een verdediger van ELI van de lijn gekopt zag worden en ook een schot in het zijnet zag belanden kwam ELI in de 41 e minuut aan de leiding. Een ongelukkige overtreding van Sander van den Heuvel in het eigen strafschopgebied werd bestraft met een penalty voor ELI. Doelman Rico de Veld ging de verkeerde hoek in en Rob Spijkers bracht ELI op een 0-1 voorsprong. Acht toonde nog voor de rust veerkracht. Een voorzet van de naar de zijkant uitgeweken Roy Roestenburg werd door de mee opgekomen Paul Holthuizen van dichtbij in het doel getikt.
Daar ELI in de eerste 45 minuten het betere van het spel had was het Acht dat na rust de meeste mogelijkheden kreeg. Shentley Mathilda had net iets te veel tijd nodig om een voorzet van Sander van den Heuvel af te ronden. Een kopbal van Bart van den Hurk verdween over het doel van ELI, een schot van Daniël Verkerk miste kracht en kon hierdoor gestopt worden door de doelman van ELI. Beide ploegen speelden in de slotfase voor de winst en hierdoor bleef het tot de laatste minuut spannend. In de laatste seconden van de wedstrijd kreeg een aanvaller van ELI nog een grote mogelijkheid maar ook hij had zijn vizier niet op scherp staan. De 1-1 ruststand werd ook de (terechte) eindstand. Voor Acht is nu de winterstop aan gebroken. De competitie wordt op 28 januari 2018 weer hervat met een uitwedstrijd tegen Keldonk.

Super Sunday 7 april

Zondag 7 april is het weer Super Sunday. Na afloop van de wedstrijd Acht – Hoogeloon wordt het weer feest in de kantine. Een DJ, lekkere hapjes en diverse spelletjes zullen weer zorgen voor een geweldige sfeer. Nu maar hopen dat de mannen van het 1e een overwinning boeken en […]

In maart is er op alle donderdagavonden tussen 22 en 23 uur een happy hour. Alle biertjes 2 voor de prijs van 1!

Turbo 2000 Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Hesta Wijkman PHC Elk Aannemersbedrijf van Rijswijck Bubbelkoning Coolworld Heatworld SRP ZUID BV