Gelijkspel 1e elftal VV Acht in aantrekkelijke wedstrijd

1e Elftal 4e Klasse G 11.10.15

Acht – Wodan 1-1

Wodan begon ijzersterk aan deze wedstrijd en maakte het de Achtenaren in het 1e kwartier bijzonder moeilijk. Maar daarna kreeg Acht meer vat op de wedstrijd en was het potje behoorlijk in evenwicht. Maar net voor rust snelde de Wodan-spits met de bal aan de voet alleen op keeper Mark vd Heijden, maar die stond zijn mannetje weer en wist het schot te keren.

Direct na rust beleefde Acht zijn beste periode, met al na 2 minuten de 1-0 via Robin Bloks. Want gelukkig was hij weer van de partij, zijn schorsing van 4 wedstrijden werd afgelopen week door de KNVB vernietigd wegens het ontbreken van bewijs. Slechts enkele minuten later was het weer diezelfde Robin Bloks en even daarna Indy Wouterse die weer voor gevaar zorgden, maar net niet konden scoren.

Wodan kwam vrij onverwacht weer terug in de wedstrijd via een treffer van Erik Wolfs 1-1. Beide ploegen zochten hierna nog de winst en dat maakte het voor de toeschouwers een aantrekkelijke pot. Maar toch kwam Acht uiteindelijk in de laatste minuten nog heel goed weg, één keer omdat de spits de bal over schoot en de 2e keer omdat Mark v.d Heijden de bal voortreffelijk tegenhield.

Toch konden beide trainers wel leven met dit gelijke spel in een bijzonder sportieve wedstrijd die geleid werd door een 19-jarige scheidsrechter  waar ook niets op aan te merken was.

Gehoord aan de bar: “Heb jij ook zo’n hekel aan bumperklevers, gisteren zat er weer eentje voor me”!

Super Sunday 7 april

Zondag 7 april is het weer Super Sunday. Na afloop van de wedstrijd Acht – Hoogeloon wordt het weer feest in de kantine. Een DJ, lekkere hapjes en diverse spelletjes zullen weer zorgen voor een geweldige sfeer. Nu maar hopen dat de mannen van het 1e een overwinning boeken en […]

In maart is er op alle donderdagavonden tussen 22 en 23 uur een happy hour. Alle biertjes 2 voor de prijs van 1!

Turbo 2000 Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Hesta Wijkman PHC Elk Aannemersbedrijf van Rijswijck Bubbelkoning Coolworld Heatworld SRP ZUID BV