Acht F4 – RKVVO F4

Na een week goed getraind te hebben, moesten we het vandaag in de wedstrijd laten zien. We begonnen nog wat twijfelachtig en daardoor golfde het spel aardig op en neer. Beide teams kregen kansen om te scoren. We kregen steeds meer in de gaten hoe we als team moesten voetballen. En het spel werd duidelijk stukken beter.

Ongeveer na een kwartier spelen was er een vervelende maar onbedoelde overtreding op Liam. De scheidsrechter gaf aan ons de vrije trap op 15 meter van de goal. Nadat de vader van Liam hem in de oor fluisterde “rechtsboven in de hoek” en de trainer zei “probeer het maar”. Nam Liam een flinke aanloop en schoot ie op doel!……GOAL!!! Een mooie vrije trap rechtstreeks in de goal!. We stonden 1-0 voor! Dit was ook de ruststand.

Het was tot nu toe een spannende wedstrijd. In de rust hebben we nog even de tactiek doorgesproken en stonden al snel weer klaar voor de tweede helft. We hadden er echt zin in. En dat was goed te zien aan het spel. Job poetste alles achter weg (Job begon zelfs nog een keer aan een solo naar voren. Deze poging strande helaas, maar Job had zeker meer verdiend). Na  5 minuten in de tweede helft kregen we weer een kans via Liam, en weer een GOAL!!! we stonden nu met 2-0 voor!! Niet lang daarna kreeg Cas de bal en schoot hij van afstand via de paal in de GOAL!!! 3-0!! We konden de overwinning al ruiken. Maar RKVVO gaf zich niet zomaar gewonnen en kwam een aantal keer gevaarlijk bij ons voor de goal. Tim redde zelfs nog een keer geweldig op de doelllijn. RKVVO rekende op een doelpunt, maar de scheidsrechter die op de lijn stond zei dat het geen goal was. Tim maakte het de tegenstander ook knap lastig door steeds goed en op tijd uit te komen. Ilse speelde ook een sterke wedstrijd (Ilse die bij de penalty’s na de wedstrijd de tegenstanders deed schrikken omdat ze de bal enorm hard in de goal schoot). Ilse werd omringd door 4 spelers van RKVVO en ze deed heel cool en speelde de bal terug op de keeper: een geweldige zet van haar. Jens die toen het veld in ging zei tegen de trainers dat hij ervoor ging zorgen dat Tim, geen ballen meer op doel zou krijgen. Hij zou alles wegschieten. En hij heeft zijn woord gehouden. Met nog 5 minuten te spelen kreeg Jayden de bal en Jayden dribbelde er aardig op los. Hij kwam alleen voor de keeper en schoot. De keeper kon hem nog tegenhouden maar kon niet verhinderen dat Jayden in de rebound de bal alsnog de netten injoeg! GOAL!!!!! 4-0 was inmiddels de stand! Dana en Staf verdienen ook nog een compliment. Zij werkten heel hard en maakten het de tegenstander heel moeilijk. Staf liet zijn tegenstander niet los en zorgde er een paar keer voor dat de tegenstander de bal bij ons inleverde. En Dana had weer eens een geweldige inzet! Dana gaat voor elke bal en voetbalde dit keer geweldig in dienst van ons team.

We hebben een goede wedstrijd gespeeld. We werkten allemaal hard en we wilden allemaal de bal hebben. Hierdoor hebben we terecht gewonnen met 4-0!

Wij kijken alweer uit naar komende zaterdag!

De trotse trainers. M.A.M

Super Sunday 7 april

Zondag 7 april is het weer Super Sunday. Na afloop van de wedstrijd Acht – Hoogeloon wordt het weer feest in de kantine. Een DJ, lekkere hapjes en diverse spelletjes zullen weer zorgen voor een geweldige sfeer. Nu maar hopen dat de mannen van het 1e een overwinning boeken en […]

In maart is er op alle donderdagavonden tussen 22 en 23 uur een happy hour. Alle biertjes 2 voor de prijs van 1!

Turbo 2000 Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Hesta Wijkman PHC Elk Aannemersbedrijf van Rijswijck Bubbelkoning Coolworld Heatworld SRP ZUID BV