Beleef de voetbaldag van je leven met Jonger Oranje

Maak kans om gescout te worden!

Het winnende doelpunt maken in een volgepakt stadion en supporters die jouw naam zingen na een mooie actie, daar droom jij toch ook van? Vrijdag 20 oktober, in de herfstvakantie, kan deze droom in vervulling gaan. Tijdens de Jonger Oranje Talentendag bij VV Acht beleef jij de voetbaldag van je leven en gaat de Eindhovense topclub op zoek naar nieuwe voetbaltalenten.

De hele dag met plezier voetballen, nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken en uitgebreid bekeken worden door scouts van de landskampioen van 2015/2016. Dat zijn de ingrediënten waar jongens en meisjes (geboren tussen 2006 en 2012) van zullen smullen tijdens de Jonger Oranje Talentendag. Er wordt een 4 tegen 4 toernooi gespeeld en de keepers krijgen een speciale clinic onder begeleiding van professionele keeperstrainers. Iedereen krijgt de kans om hun droom te verwezenlijken: gescout worden door de Eindhovenaren en/of een plek in de Jonger Oranje (regio)selectie.

De profscouts selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de drie Jonger Oranje Regioselecties Brabant in de leeftijdscategorieën Onder 9 jaar, Onder 11 en Onder 13. Zij gaan meedoen aan de grote Jonger Oranje Finals aan het eind van het seizoen. Daar worden drie Jonger Oranje teams geselecteerd door de scouts van de 9 partnerclubs van Jonger Oranje. Jonger Oranje is het talententeam dat een seizoen lang tegen profclubs speelt en deelneemt aan internationale toernooien. Jaarlijks wordt er tegen grote, (inter)nationale clubs gespeeld!

Meer informatie en inschrijven: www.jongeroranje.nl.

Algemene Ledenvergadering

Donderdag 2 november vindt in de kantine onze Algemene Ledenvergadering plaats. De vergadering begint om 21.30 uur. Het verslag van de vorige vergadering hangt aan het prikbord in de kantine. Klik hier voor de agenda.

Lees meer

Wedstrijden veteranen

Zaterdag 21 oktober om 16.30 uur spelen de veteranen een thuiswedstrijd tegen de veteranen van Woenselse Boys. Zaterdag 18 november spelen ze, eveneens om 16.30 uur, een thuiswedstrijd tegen de veteranen van DBS.

Lees meer

Aanstelling JO15 jeugd bij wedstrijden JO8 en JO9

Vorig seizoen zijn we gestart met het project om spelers van de JO15-jeugd bij wedstrijden van de pupillen in te zetten als scheidsrechter. Vanwege de positieve ervaringen krijgt dit project in dit seizoen een vervolg. Vanaf zaterdag 7 oktober zullen de spelers van JO15-1 t/n JO15-3 gedurende het seizoen 2017-2018 […]

Lees meer
 

Hoofdsponsor

M Heezen BV M Heezen BV M Heezen BV

Partners

De lage landen Hof van Brabant Televak centers PSV Fanstore De Mispelhoef Bakermans Philips Wero Best Band Labro verpakkingen Van der Steen Schoonmaakbedrij

SterSponsors

Turbo 2000 De drankenhandel De Vondel & Partners Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Vogels Hesta Wijkman FT Beton Femia Gordijnenatelier Aannemersbedrijf van Rijswijck Escape Hunt